Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT
    Újdonság a SEAT-tól 2024.01.31.

    Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

    „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

  • Miskolc Autó
    Aktuális 2023.01.12.

    Széchenyi Terv Plusz pályázat

    Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-tól 2023.01.06.

    Jövő újratöltve

    A jövő mobilitása elektromos hajtású kerekeket jelent, a jó töltőinfrastruktúra pedig alapvető fontosságú az elektromos autók népszerűsítéséhez. Nemkülönben annak ismerete, melyik töltési mód a legmegfelelőbb a jármű jellemzői, valamint a töltés helyszíne és ideje alapján. Az elektromos járművek töltése bonyolultnak tűnhet, ám valójában egyszerűbb, mint amilyennek látszik – miután megismerkedtünk néhány alapvető töltési koncepcióval. Ennek szellemében a SEAT S.A. szakértője most részletesen elmagyarázza a jövő különböző töltési módjait.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2022.01.17.

    10,3 százalékkal növelte eladásait 2021 folyamán a SEAT S.A., ám a félvezetőválság miatt elmaradt a világjárvány előtti volumenétől

    Összesen 470 500 eladott járművel zárta a 2021-es évet a SEAT S.A., ami 10,3 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest (426 600 darab). A félvezetőhiány jelentős hatásaival 2021 a teljes iparág számára kihívásokkal teli évnek bizonyult, a CUPRA kínálatának és a legalább részben elektromos hajtásrendszerű modellek iránt keresletnek köszönhetően a vállalat növelni tudta értékesítését.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2021.10.11.

    A SEAT Leon a legjobb vétel 2021-ben

    A SEAT kapta az AUTOBEST díját, amelyet “Európa legjobb autóvétele 2021-ben” címmel a SEAT Leon modellnek ítéltek oda. A 20. alkalommal megrendezett AUTOBEST díjátadó ünnepségnek Barcelona adott otthont és az elismerések átadására összesen 34 különböző országból több, mint 150 vendég érkezett.

  • Innováció az élet jobbá tételére
    Újdonság a SEAT-ról 2021.07.13.

    Innováció az élet jobbá tételére

    David Aguilar, aki Poland-szindrómával született, mindössze kilenc éves volt, amikor egy építőkészlet darabjaiból jobb karjára megtervezte első protézist. Mostanra már az ötödik modelljénél tart, amelyet 19 évesen a NASA-nak is bemutatott az Iparágközi innováció csúcson (Cross Industry Innovation Summit). Aguilar, aki Hand Solo-nak nevezi magát, Guiness-rekorder az "Első működő LEGO® protéziskarral”,  és biomérnöki tanulmányokat folytat, hogy tovább javíthassa mások életét.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2020.04.22.

    Beülhet a SEAT Leon kormányához anélkül, hogy elhagyná az otthonát

    A virtuális valóság egyre elterjedtebb az autóiparban. A tervezők már jóval a gyártás megkezdése előtt vezethetik a jövőbeli autókat, és még a belső elrendezésüket is meghatározhatják a prototípus megépítése előtt.  Ezt a technológiát kihasználva beülünk egy Leon kormánya mögé, hogy felfedezzük annak belső terét, és körbe autózhassunk Barcelona utcáin anélkül, hogy el kellene hagynunk az épületet, ahol éppen tartózkodunk.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2020.04.20.

    A vadonatúj SEAT Leon: csatlakoztathatóság a márka legfejlettebb járművében

    A világ változik, digitalizáltabb, mint valaha, ahogy kapcsolódunk a csatlakoztatott világhoz. És egyre növekszik annak szükségessége, hogy ezt a digitális világot magával vigye a járműbe, ezért a vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen összekapcsolt autója.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2020.04.06.

    A SEAT megkezdi  a lélegeztető gépek  gyártását martorelli létesítményeiben

    A SEAT martorelli üzemeiben megkezdi  a lélegeztető gépek  gyártását annak érdekében, hogy  hozzájáruljon a COVID-19 okozta válság elleni küzdelemhez. A Spanyol Gyógyszer- és Egészségügyi Termékek Ügynöksége engedélyezte a készülék klinikai bevizsgálását, és a készülékek napi termelését a hatóságokkal egyeztetve folyamatosan hozzáigazítják  az igényekhez, hogy elkerüljék a felesleges készleteket. A vállalat arra törekszik, hogy elérje a napi 300 lélegeztető gép legyártását a SEAT Leon gyártósorán.

  • SEAT Leon gyártósora
    Újdonság a SEAT-ról 2020.04.01.

    Átállás az autógyártásról lélegeztető gépek gyártására

    A martorelli gyár SEAT Leon gyártósorára szinte rá sem lehet ismerni. Ma  már nem autókat gyártanak, hanem  automata lélegeztető gépeket   állítanak elő, hogy a COVID-19 válság közepette  együttműködjenek a helyi egészségügyi rendszerrel .

  • Cupra
    Újdonság a SEAT-ról 2019.09.03.

    A CUPRA újragondolja a sportosság fogalmát a most bemutatott tisztán elektromos CUPRA Tavascan tanulmánnyal

    Ahogy eltávolodunk a hagyományostól és belépünk az elektromos járművek világába, szembe találjuk magunkat a CUPRA teljesen újraértelmezett teljesítmény fogalmával. Az idei évben már bemutatkozott CUPRA Formentor tanulmány után a CUPRA még merészebben fogalmazza meg az elektromos teljesítmény fogalmát a CUPRA Tavascan koncepcióval.

  • Seat
    Újdonság a SEAT-ról 2019.08.29.

    SEAT Tarraco FR PHEV: Technológia, sportosság és hatékonyság

    A SEAT a hálózatról tölthető (plug-in) hibrid technológia és a sportos FR felszereltségi szint bevezetésével tovább növeli a Tarraco hatékonyságát, egyre vonzóbbá téve azt az ügyfelek számára. A Tarraco hálózatról tölthető (plug-in) hibrid változatának megjelenése jól példázza a SEAT stratégiáját, amelynek célja a spanyol márka modelljeinek elektromos alapokra helyezése. Ennek megfelelően 2021. elejéig hat elektromos és hálózatról tölthető (plug-in) hibrid SEAT és CUPRA érkezik a két márka kínálatába.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.