Miskolc Autó Hírek

Aktuális híreink

  • The Bigger Pciture videósorozat: dekarbonizáció
    Újdonság az Auditól 2024.04.23.

    The Bigger Pciture videósorozat: dekarbonizáció

    Az éghajlatváltozás cselekvést követel. A Mission:Zero a mi válaszunk. Kövesse Sebastian Copelandet, amint feltárja a Mission:Zero széleskörű intézkedéseit, amelyekkel a fenntartható jövő felé haladunk.

  • Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    Kétszeres adrenalinlöket: Az Audi e-tron GT prototípus és a Ducati Panigale V4 R

    Az e-tron GT család prototípusa és a Ducati Panigale V4 R egyaránt megtestesítik a sportos-elegáns dizájnt és a tiszta teljesítményt. Az Audi elektromos Gran Turismo és az olasz Borgo Panigale kompromisszumok nélküli motorkerékpárja egyedi jellemzőikkel a technológia és a szenvedély csúcsát jelentik.

  • Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    Rövid videó az Audi RS e-tron GT facelift prototípusáról

    Bár még részletek nem ismertek, egy rövid videóban látható a nemsokára érkező Audi RS e-tron GT prototípusáról.

  • The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron
    Újdonság az Auditól 2024.04.17.

    The Bigger Picture videósorozat: Elektrifikáció, az Audi Q6 e-tron

    Lépjen be a “The Bigger Picture” egy izgalmas epizódjába. Üljön be velünk az Audi Q6 e-tron prototípusába, és fedezze fel, hogyan segíti az elektronizáció a fenntartható fejlődést és hogyan fejleszti az Audi DNS-ét.

  • Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra
    Újdonság az Auditól 2024.04.16.

    Technológiai ugrás az elektromos mobilitás számára: a Premium Platform Electric és az E³ 1.2 elektronikus architektúra

    A Premium Platform Electric (PPE) és az új E³ elektronikus architektúra révén az Audi továbbra is megerősíti a hálózatba kapcsolt és teljesen elektromos prémium mobilitás vezető szolgáltatójaként betöltött szerepét. A Porschéval közösen kifejlesztett PPE platform és a CARIAD-dal közösen tervezett E³ 1.2 elektronikus architektúra fontos mérföldkövek az Audi globális elektromos járműkínálatának bővítésében, és az Audi történetének legnagyobb termékkezdeményezésének kezdetét jelentik. Az Audi Q6 e-tron világpremierjével a négykarikás márka bemutatja első, kifejezetten az akkumulátoros elektromos járművekhez tervezett PPE platformra épülő szériamodelljét.

  • Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet
    Újdonság az Auditól 2024.04.12.

    Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet

    Széleskörű frissítés a sikermodell számára: az A3 – amellyel az Audi 1996-ban megalapította a prémium-kompaktkategóriát – immár sportosabb, kényelmesebb és méginkább digitális, mint valaha. Progresszívebb dizájnja mellett jelentősen kibővített alapfelszereltség, valamint új anyagok és ajánlatok gondoskodnak minderről, miközben a közvetlenül az autó képernyőjén igénybe vehető alkalmazások, a választható fénygrafikával működő nappali menetfény és a rugalmasan utólag is megrendelhető funkciók széleskörű egyéni kialakítási lehetőségeket kínálnak. Teljes egészében új fejlesztésként jelenik meg a piacon az A3-család markáns crossover-tagja, az A3 allstreet, amely karakteres offroad-megjelenésével, az A3 Sportback változatéhoz képest három centiméterrel megnövelt szabadmagasságával és megemelt üléspozíciójával a vezetés a SUV-modelleket idéző élményét és magasfokú funkcionalitást kínál.

  • Itt a friss Audi S3!
    Újdonság az Auditól 2024.04.11.

    Itt a friss Audi S3!

    Nem sokkal az Audi A3 frissítése után megérkezett a megújult S3 is, szedánként és ferdehátúként egyaránt.

  • The Bigger Picture videósorozat
    Újdonság az Auditól 2024.04.11.

    The Bigger Picture videósorozat

    Nézze meg új sorozatunk a The Bigger Picture első epizódját, a fenntarthatóság című részt, amelyben Sebastian Copeland sarkkutató és fotós mutatja be, hogyan ösztönzi az Audi a fenntarthatóságot az ESG-elvek megvalósításával.  Kövesse a sorozatot, és inspirálódjon a gyakorlati fenntarthatóságról.

  • Fenntartható és rugalmas az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban
    Újdonság az Auditól 2024.04.10.

    Fenntartható és rugalmas: az Audi Q6 e-tron sorozatgyártása Ingolstadtban

    A 2023 végén megkezdett gyártás óta az Audi Q6 e-tron sorozat az első nagy volumenű, teljesen elektromos modellsorozat, amelyet az Audi ingolstadti központjában gyárt. A márka 360gyáras gyártási stratégiájának megfelelően az Audi az egyes gyártási lépéseket a meglévő karosszéria- és összeszerelési struktúrákba és folyamatokba integrálta. 2024. január 1-től Ingolstadt a harmadik olyan Audi telephely, amely nettó nulla károsanyag-kibocsátással1 gyárt, Brüsszel (2018) és Győr (2020) után. Emellett a négykarikás márka központja az első olyan Audi telephely Németországban, amely saját akkumulátor-összeszerelő üzemmel rendelkezik.

  • Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Fókuszban a töltési teljesítmény – az új Premium Platform Electric (PPE)

    A Premium Platform Electric (PPE) nagyfeszültségű (HV) akkumulátorának tervezésekor és fejlesztésénél az Audi a hatótávolságot és a töltési teljesítményt egyaránt előtérbe helyezte. Az akkumulátor kifinomult hőkezelése, a 800 voltos elektromos rendszer és az új villanymotorok körüli hatékonysági intézkedések széles köre teszi gondtalanná a vezetést és a töltést. Ehhez hozzájárul az Audi töltési szolgáltatása és nem utolsósorban az egyre sűrűbbé váló városi környezetben az Audi charging hub gyorstöltő hálózat is.

  • Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Autistic Art együttműködés – utolsó Audi TTRS Roadster

    Az Autistic Art Lakóotthonainak és szakembereinek segítsége nélkül eltűnne a rendszer és a megértés a Lakóotthonokban élő autista társaink életéből. Ez egy különleges ügy, amely kiemelt figyelmet kíván, és mi szeretnénk ezt megadni neki, stílusosan, egy legendás dizájnikon utolsó darabjával. Ezért a 25 év után kivezetésre kerülő Audi TT RS Roadster modellünk utolsó darabját összekötjük… sőt, szó szerint feldíszítjük ezzel a nagyszerű céllal. Az autót az alapítvány egyik autizmussal élő alkotója, Varga Máté különleges grafikáival vontuk be. A Porsche Hungária Kft. által forgalmazott Audi márka így lehetőséget ad arra, hogy a kész műalkotást az Autistic Art az éves aukciója főtételeként árverésre bocsássa. Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány így tovább folytathatja tevékenységét, hogy méltó életkörülményeket teremtsen az autizmussal élő embertársainknak!

  • Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei
    Újdonság az Auditól 2024.04.04.

    Az Északi sarkkörön tesztelnek a győri Audi mérnökei

    Extrém klimatikusok viszonyok közepette zajlanak a tesztek az Északi sarkkörön fekvő Audi-Volkswagen tesztközpontban, a -28 fokos finnországi télben.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.