chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Popravilo avta po toči - kakšen je postopek?
01.08.2023
Aktualno na servisu

Popravilo avta po toči - kakšen je postopek?

Popravilo toče - pri Porsche Ljubljana naši strokovnjaki poskrbijo za kakovostne in učinkovite rešitve za popravilo poškodb vozil od toče.

popravilo-toce

Hladno popravilo toče: kako poteka popravilo poškodb vozil od toče?
Popravilo poškodb od toče - toča je naravni pojav, ki lahko povzroči obsežno škodo na vozilih. Velike in trde kroglice ledu, ki padajo iz neba, lahko pustijo na avtomobilih nešteto udarcev in vdolbinic. V preteklosti so se lastniki vozil pogosto soočali z dragimi popravili in zamenjavo poškodovanih delov, toda danes obstaja učinkovita in cenovno ugodna rešitev za odpravljanje točkovnih poškodb - hladno popravilo toče. Pri Porsche Inter Auto za vas vse poškodbe kvalitetno in kakovostno opravimo.


Prijava škode za točo - imate dodatna vprašanja?

Popravilo toče in popravilo poškodb avtomobila zaradi toče – opravljamo popravila za vse komitente zavarovalnic Triglav, Sava, Allianz, Generali, Grawe in Porsche Versicherungs ter druge. Prijavo škode pri nas lahko opravite brez obiska zavarovalnice – svetujemo vam, da pri zavarovalnici Triglav in Sava za cenitev najprej obiščete zavarovalnico, kjer bodo za vas naredili cenitveni zapisnik, nato pa vam popravimo poškodbe.


Kaj je hladno popravilo toče?
Hladno popravilo poškodbe toče - na spletnih forumih so naše stranke navdušene nad hladnim popravilom toče. je postopek odpravljanja manjših do srednje velikih vdolbinic na vozilu, ki jih povzroči toča. Gre za tehniko, pri kateri se ne uporablja tradicionalnih metod, kot so brušenje, poliranje ali popravilo z avtoličarjem. Namesto tega se uporablja posebna orodja in tehnike, ki omogočajo, da se poškodbe odpravijo brez potrebe po dodatnih premazih ali barvanju. Pri Porsche Inter Auto so naši strokovnjaki specializirani za popravilo toče!


Prednosti hladnega popravila toče:

  • ne poškoduje laka
  • ne pusti sledi
  • nobenih sumov poškodb
  • avtomobil ohrani vrednost
  • tovarniška barva ostane nespremenjena


Postopek hladnega popravila toče - kakšen je postopek?
Analiza poškodb: tehnik popravila najprej pregleda poškodbe na vozilu, da ugotovi, ali so primerne za hladno popravilo. Običajno so za to primerni manjši, plitvi vdrtinci brez poškodb laka. Uporaba specializiranih orodij: popravilo se izvaja z uporabo posebnih orodij, kot so različni kovinski klini in palice različnih oblik. Tehniki uporabijo to orodje, da nežno potisnejo vdolbine nazaj v prvotni položaj. Nezahteven postopek: hladno popravilo toče je nezahteven postopek, ki ga lahko izvedejo usposobljeni tehniki ali popravilo v specializirani delavnici za odpravljanje toče. Čas popravila je običajno kratek, odvisen od resnosti poškodb.

Image

Postopek hladnega popravila toče - kakšen je postopek?
Analiza poškodb: tehnik popravila najprej pregleda poškodbe na vozilu, da ugotovi, ali so primerne za hladno popravilo. Običajno so za to primerni manjši, plitvi vdrtinci brez poškodb laka. Uporaba specializiranih orodij: popravilo se izvaja z uporabo posebnih orodij, kot so različni kovinski klini in palice različnih oblik. Tehniki uporabijo to orodje, da nežno potisnejo vdolbine nazaj v prvotni položaj. Nezahteven postopek: hladno popravilo toče je nezahteven postopek, ki ga lahko izvedejo usposobljeni tehniki ali popravilo v specializirani delavnici za odpravljanje toče. Čas popravila je običajno kratek, odvisen od resnosti poškodb in izkušenosti izvajalca.

Popravilo toče preko zavarovalnice, prijava škode – popravilo toče Porsche Inter Auto
Prijava škode je obvezna v treh dneh od nastanka škode in jo lahko prijavite direktno pri Porsche Inter Auto. Porsche Inter Auto kot pogodbeni servis in partner zavarovalnic Triglav, Sava, Generali in Porsche zavarovanja in drugih za vas ocenimo škodo in popravimo vaše vozilo. Prav tako za vas uredimo vse formalnosti in na zavarovalnico vložimo odškodninski zahtevek. V času popravila vam nudijo tudi nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem. Vaše vozilo bo kakovostno in strokovno popravljeno v najkrajšem možnem času!

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.