chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Ljubljana Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Ljubljana najdete tukaj.

  1. Novice
  2. VW SERVIS - zaupajte vaš Volkswagen najboljšim!
22.02.2024
SERVISNE NOVICE

VW SERVIS - zaupajte vaš Volkswagen najboljšim!

VW SERVIS LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER - servis vašega vozila zaupate le najboljšim pri Porsche Inter Auto.

VW SERVIS

Pooblaščeni servis VW - katere so prednosti?

VW servis -  Volkswagen, kot eden najprepoznavnejših avtomobilskih proizvajalcev na svetu, stoji za kakovostjo, zanesljivostjo in vrhunsko storitvijo. Pri vzdrževanju vašega vozila je ključnega pomena izbira pravega servisa, ki bo skrbel za vaše vozilo z enako skrbnostjo in natančnostjo, kot je bilo izdelano.


VW servis pri Porsche Inter Auto vam zagotavlja specializirano storitev, ki poskrbi, da bo vaš avtomobil vedno v optimalnem stanju.


KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo.


Ko se odločate za servisiranje vašega vozila pri pooblaščenem VW servisu, lahko pričakujete številne koristi. Najprej je tu zagotovilo, da bodo vaše vozilo popravljali in vzdrževali izkušeni tehnični strokovnjaki, ki imajo obsežno znanje o vozilih Volkswagen. Naši strokovnjaki so usposobljeni in certificirani za delo na vašem avtomobilu, kar pomeni, da bodo vsa popravila in vzdrževalna dela izvedena v skladu s strogimi standardi proizvajalca. Poleg tega vam naši servisni centri nudijo originalne nadomestne dele, ki so posebej zasnovani za vaše vozilo. Uporaba originalnih delov zagotavlja, da bo vaše vozilo ohranilo svojo kakovost, zanesljivost in varnost. Pri servisiranju vašega vozila bomo uporabljali tudi najnovejšo tehnologijo in opremo, kar zagotavlja natančnost in učinkovitost pri diagnosticiranju težav ter izvajanju popravil.


Zavedamo se, kako pomembno je zadovoljstvo strank, zato se trudijo, da bi bilo vaše izkušnja pri servisiranju čim bolj prijetna in enostavna. Od prijaznega osebja, ki vam bo pomagalo z rezervacijo termina in svetovanjem, do udobnih čakalnic in hitre storitve, boste vedno deležni najvišje ravni storitve. Redno vzdrževanje vašega vozila pri pooblaščenem VW servisu lahko podaljša življenjsko dobo vašega avtomobila, zmanjša možnost nenadnih okvar in poveča njegovo vrednost. Poleg tega vam lahko redni servisi prihranijo denar v dolgoročnem smislu, saj lahko preprečijo nastanek večjih težav, ki bi zahtevale draga popravila.


Zato, ko gre za vzdrževanje vašega dragocenega vozila, je izbira VW servisa odločilnega pomena. Ne glede na to, ali gre za redno vzdrževanje, popravilo ali kakršno koli drugo storitev, lahko zaupate pooblaščenim VW servisom, da bodo poskrbeli za vaše vozilo s strokovnostjo, zanesljivostjo in skrbnostjo, ki si jo zasluži. Zagotovite si izjemen servis, za vsa vozila Volkswagen v naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Mariboru. Privoščite svojemu vozilu znamke Volkswagen reden servis in vzdrževanje, s tem pa mu podaljšajte življenjsko dobo ter ohranite njegovo vrednost. Pooblaščeni Volkswagen servis ponuja številne prednosti, ki vam omogočajo kakovostno vzdrževanje in popravilo vašega avtomobila znamke Volkswagen. Tu je nekaj ključnih prednosti. Za vašega Volkswagna bomo na naših pooblaščenih servisih odlično poskrbeli. V vaše vozilo bomo vgradili le originalne rezervne avto dele, ki so narejeni prav za vaš model avtomobila, prav tako pa vam jamčimo za kakovost naših storitev in strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za vaše vozilo.


Prednosti servisiranja pri Porsche Inter Auto:

  • dvoletna garancija na delo in vgrajene originalne dele
  • članstvo v Asistenca Volkswagen – jamstvo mobilnosti
  • direktna povezava z matično tovarno Volkswagen za odpravljanje napak
  • potrjena servisna zgodovina, ki ohranja vrednost
  • daljša življenjska doba in večja varnost

KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo.


Volkswagen redni, mali servis z menjavo olja - vrhunski servis

VW menjava olja - nuddimo vam ugoden avtoservis z menjavo olja za vaš avto za optimalno pripravljenost motorja in njegovo daljšo življenjsko dobo. Ker motorno olje s časom izgubi svoje prvotne lastnosti, je redna menjava olja nujna. 


Servis zavor Volkswagen - poskrbite za vašo varnost!
Servis zavor VW- vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je servis zavor z menjavo zavornih ploščic in diskov vitalen. Menjava zavor je narejena po navodilih in priporočilih proizvajalca Volkswagen, zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju kot so bile ob samem nakupu vozila.


Katere storitve zagotavlja pooblaščeni Volkswagen servis pri Porsche Inter Auto?

Redni servis: Redni servis vključuje menjavo olja, zamenjavo filtrov, pregled tekočin, pregled zavor in druga osnovna vzdrževalna dela. Stroški se lahko razlikujejo glede na model avtomobila in obseg storitev.
Popravila in diagnostika: Če avtomobil kaže kakršnekoli težave ali napake, lahko stroški vključujejo diagnostiko za ugotavljanje vzrokov težav ter popravila, kot so zamenjave okvarjenih delov ali popravila električnih in mehanskih sistemov.
Menjava pnevmatik: Stroški menjave pnevmatik se lahko razlikujejo glede na velikost in znamko pnevmatik ter storitve, ki jih vključuje menjava (npr. centriranje, uravnoteženje).
Dopolnilne storitve: To vključuje dodatne storitve, kot so čiščenje notranjosti, polnjenje klimatske naprave, pregled hladilne tekočine in drugo.
Originalni nadomestni deli: Porsche Inter Auto uporablja nadomestne dele znamke VW za zagotovitev kakovosti in združljivosti s vašim avtomobilom. 


Ugodnejši VW servis za vozila od štirih let
Za vozila Volkswagen, ki štejejo več kot štiri leta, smo pripravili ugodno servisno ponudbo za optimalno pripravljenost in vzdrževanje vašega VW, da boste lahko ob vsakem servisiranju tudi privarčevali. Višja starost vozil namreč pomeni večjo možnost okvar, zato je redno servisiranje še toliko bolj pomembno! Varčevalni paketi Vedno vredno vam omogočajo ogromne prihranke istočasno pa boste poskrbeli za idealno vašega jeklenega konjička.


Popravilo poškodovanih vozil VW - preko zavarovalnice

Opravljamo vsa popravila vozil VW preko vseh večjih zavarovalnic. Nudimo vam tudi popravilo toče in vseh ostalih popravil poškodovanih vozil. 

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.