Volkswagen Центр Херсон Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake
24.06.2020
Світ Фольксваген

Світова прем'єра оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake

Динамічний ліфтбек на додачу до оновлення технічного оснащення отримав нову альтернативу у вигляді стрімкого Shooting Brake.

1

Світова прем'єра оновленого Arteon та нового Arteon Shooting Brake -
легковий флагман Volkswagen відтепер матиме два модельні варіанти
 

Fastback та Shooting Brake. Флагману легкової лінійки Volkswagen відтепер доступні два варіанти виконання. Такі схожі і такі різні водночас
Вся модельна лінійка отримала суттєвий технічний апгрейд. 
Новий Arteon R. Вершиною моделі стане Arteon R, який покликаний наділити модель спортивним характером
Arteon Shooting Brake. В свою чергу таким чином Volkswagen демонструє свій новий підхід до форм-фактора універсалів.

Такі схожі, але з абсолютно різними характерами. Прем'єрний дует має однакову довжину в 4866 мм, ширину в 1871 мм та навіть однакову колісну базу в 2840 мм. Проте дебютант Shooting Brake на 19 мм вищий за свого ліфтбек-брата, що особливо відчутно пасажирам заднього ряду, у яких на 48 мм збільшився простір над головами.

Екстер'єр 

Передня частина обох дебютантів стала гострішою та відтепер демонструє нове бачення бренду щодо пропорційності та "світлового відбитка", який з часом стане візитівкою всього бренду. А саме поєднання світлотехніки, решітки радітора та капота утворюють єдиний візуальний простір. 

Інтер'єр

У салоні з'явилися абсолютно нове багатофункціональне кермо з сенсорними панелями, новий сенсорний блок управління кліматичною установкою, можливість бездротового підключення смартфонів через Android Auto і Apple CarPlay, нова акустика Harman / Kardon потужністю 700 Вт, новий пакет освітлення Ambiente з 30 відтінками на вибір. Нові декоративні елементи покликані стерти кордони між легковим і позашляховим флагманами - Arteon і Touareg. Також модель із оновленням отримала нове покоління цифрової панелі приладів Digital Cockpit Pro із діагоналлю 10.25 дюйма, яка здатна виводити навігаційну мапу безпосередньо у поле зору водія. Навігаційні системи отримали нове технічне підгрунтя, не зважаючи на незмінну діагонь в 9.2 дюйма, що підносить якість взаємодії та швидкість реакції системи на новий рівень. До того ж, відтепер автомобіль можна відкрити за допомогою деяких смартфонів під управлінням ОС Android.

Arteon R. Двигуни та ходова частина

Моторна гама для моделі була значно розширена, в першу чергу завдяки появі абсолютно нового бензинового двигуна для Arteon R потужністю в 320 к.с. та неймовірним крутним моментом в 420 Нм. До того ж, R-модифікацію оснащено новим поколінням повного приводу 4MOTION, який тепер розподіляє момент не тільки між вісями, але й здатен переносити його між передніми та задніми колесами зокрема, що подарує абсолютно нові враження від віражів.

На додачу, найспортивніша модифікація отримала у своє розпорядження розкішні легкосплавні диски 20-дюймового діаметру, посилені вентильовані гальмівні диски із перфорацією, збільшені супорти синього кольору, спортивну випускну систему із перемінним характером звучання та чорні акценти в інтер'єрі, які доповнять його візуальний образ.

Асистенти

Модель, як зазвичай для Volkswagen, буде оснащена найновітнішими поколіннями асистентів водія, такими як Travel Assist (напівавтономне керування автомобілем на швидкості до 210 км/год), Front Assist, адаптивним круїз-контролем АСС, паркувальним асистентом, який здатен паркуватися замість водія, Park Assist, камерою кругового огляду Area View та багатьма іншими.

 

 

Пропонуємо вам доєднатися та насолодитися красою нового Arteon з усіх ракурсів.

*Модель представлено в якості передсерійного прототипа, який ще не надійшов до продажу. Дана інформація не є публічною офертою. ТОВ "Порше Україна" не несе відповідальності за доступність комплектацій та модифікацій моделі, а також наведеного на зображеннях опційного обладнання. 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.