Volkswagen Центр Херсон Новини

Свіжі та актуальні новини від Volkswagen Центр Херсон.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Multivan відкрила всі таємниці!
15.06.2021
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра нового Multivan відкрила всі таємниці!

Новий етап еволюції Bulli якнайкраще відповідає нашому часу.

123

Multivan вражає високим рівнем функціональності та зручності повсякденного використання. 

Новий Bulli вперше створений на базі модульної платформи MQB. Тим самим із точки зору технологій він здійснив справжній квантовий стрибок: віднині крім звичних нам двигунів, доступний також plug-in hybrid. Завдяки цьому Multivan може тимчасово перетворюватися на автомобіль із нульовим рівнем викидів. Крім того, лінійка моделей вперше отримала нові найсучасніші системи допомоги водію, технології керування та мультимедійні системи.

Cвітовою прем’єрою Bulli сьомого покоління компанія Volkswagen Комерційні автомобілі оголошує перехід у нову еру. Визначальними для цієї декади будуть шлях до електрифікації двигунів та  запровадження автоматизованого водіння.

Image

Один автомобіль, незліченні можливості


З випуском цього автомобіля, що вміщує до семи пасажирів і пропонується у комплектаціях «Multivan», «Life» і «Style», компанія Volkswagen Комерційні автомобілі створює умови для життя та подорожей в умовах підключеного до Інтернету й цифровізованого сьогодення та майбутнього. 

Нульовий рівень викидів у поїздках

Перший Multivan plug-in hybrid із заряджанням від мережі. Одним із найважливіших факторів при проектуванні нового Multivan, було створення автомобіля із заряджанням від мережі. Така система дає змогу одночасно забезпечити можливість руху в умовах міста з нульовим рівнем викидів та поїздки на великі відстані в поєднанні з низькою сукупною витратою пального.Водночас із версією, оснащеною системою plug-in hybrid із заряджанням від мережі, передньопривідний Multivan буде доступний у варіантах із двома різними чотирициліндровими турбодвигунами. 

Image
Image

Напівавтоматизоване водіння

Перший Bulli з асистентом водіння «IQ.DRIVE Travel Assist». Кількість систем допомоги водію значно зросла. Загалом доступні понад 20 систем, кількість яких у конкретному автомобілі залежить від комплектації. 

Харизматичний екстер’єр — генотип найвідомішого у світі багатоцільового мікроавтобуса
Це «поза всяким сумнівом "Multivan" але із новим дизайном. Він залишився унікальним, оскільки історія походження лінійки моделей є унікальною. «Новий Multivan зберіг безпомилково впізнавані гени найвідомішого у світі дизайну мікроавтобуса, — говорить головний дизайнер Volkswagen Комерційні автомобілі Альберт Кірцінгер (Albert Kirzinger). Цілком очевидно, що ДНК попередника зіграла ключову роль у визначенні обрисів дизайну нового Multivan». 

Image
Image
Image

Multivan є символом майстерного використання простору. І завжди був. У новому Multivan цей простір можна використовувати краще, ніж досі.

050 388 07 08
Олексій
Бобощенко
керівник відділу продажу автомобілів
Телефон +38 050 388 0708
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.