Auto-kuća Kovačić d.o.o. news

Audi gestaltet heute schon die Welt von morgen. Mit progressiver Technologie, leidenschaftlicher Kreativität und neuen gesellschaftlichen Denkanstößen. Entdecken Sie jetzt die Vielfalt unserer Audi Modelle.

  1. Novosti
  2. Lipanj posvećen bezbrižnoj vožnji
08.06.2022
Aktualno iz auto kuće

Lipanj posvećen bezbrižnoj vožnji

U našem ovlaštenom Volkswagen/Audi servisu, mjesec lipanj u znaku je bezbrižne vožnje i beskompromisne sigurnosti vozila. Uz posebne pogodnosti koje očekuju vlasnike novih vozila, ali i onih starijih od četiri godine brinemo da vozila naših kupaca ostanu u najboljem stanju, za duga i bezbrižna uživanja na cesti.

servis 1

Osim sigurnosti, ne radimo kompromise niti kada je u pitanju komfor u vožnji, stoga vas pozivamo da nas posjetite kako bismo provjerili i dezinficirali klima uređaje u Vašem vozilu te po potrebi promijenili filtere peludi i prašine – za još ugodniji i čišći zrak.Pripremili smo i druge pakete iz programa Servis 4+, dodatnu opremu po posebnim cijenama te lifestyle artikle za najveće ljubitelje naših marki.

Kako bi i sam dolazak u servis bio u znaku bezbrižnog putovanja na raspolaganju Vam je usluga online rezervacije termina servisa uz samo nekoliko klikova, pri čemu kupac sam bira kada želi servisirati svoje vozilo.

Svoj termin možete brzo i jednostavno rezervirati pozivom na broj: 021/682-200 ili na mail servis@kovacic.hr 

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.