Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. Старий Volkswagen Beetle перетворили в баггі для пустелі
10.11.2017
Світ Фольксваген

Старий Volkswagen Beetle перетворили в баггі для пустелі

Забудьте про новий Atlas і старий Touareg: на 50-й гонці Baja 1000 в 2017 році компанія Volkswagen повернеться до своїх витоків з ретро Beetle 1970 року випуску. Німецький автовиробник проспонсорував команду ProjectBaja.com з Денвера, штат Колорадо, в розробці баггі для пустелі Volkswagen Beetle Baja 1000.

101117

 Старий Beetle на прізвисько Tone, оснащений оригінальним горизонтальним оппозитним 1,6-літровим двигуном з повітряним охолодженням і трансмісією type 1 з декількома модифікаціями, спеціально призначеними для їзди в пустелі. Всі модифікації з баггі Volkswagen виконані в межах правил Класу 11.

 

На задній осі 1970 Volkswagen Beetle Baja 1000 встановлена надміцна торсіонна балка, а стандартні амортизатори замінені на модулі Fox з більш жорсткими пружинами. Поруч з бензобаком встановлена безпечна паливна комірка на 83,27-літра. Старі шини розміром 165R 15s замінені на більш досконалі 235 / 75R 15s All Terrain. Для захисту днища встановлена додаткова металева пластина.

 

Баггі для пустелі з Volkswagen Beetle позбавлений всіх стекол і салонної оббивки в гонитві за мінімальною вагою. Зрозуміло, в кабіні встановлено сучасне комунікаційне і навігаційне обладнання, а звичайні сидіння замінені гоночними ковшами з шеститочкові ременями безпеки. Завершує список модифікацій каркас безпеки і допоміжне освітлення.

Гонка Baja 1000 2017 року розпочнеться в Енсенада, Каліфорнія. Завдовжки 1 825 км, гонка пройде по пересіченій місцевості Каліфорнії аж до фінішу в Ла-Пасі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.