Фольксваген Центр Кривий Ріг Новини

Свіжі та актуальні новини від Фольксваген Центр Кривий Ріг.

  1. Новини
  2. New Arteon переможець Golden Steering Wheel 2017
13.11.2017
Світ Фольксваген

New Arteon переможець Golden Steering Wheel 2017

Новий Volkswagen Arteon удостоєний премії «Золоте кермо-2017» (2017 Golden Steering Wheel), однієї з найпопулярніших європейських автонаград.

avav

Він зміг обійти суперників в номінації «Середньорозмірні моделі преміум-класу»

 

Д-р Франк Вельш (Frank Welsch), член правління марки Volkswagen - легкові автомобілі, відповідальний за технічний розвиток, зазначив: «Ми дякуємо читачів видань« AUTO BILD »і« Bild am Sonntag »за вибір на користь нового Arteon. Нагорода «Золоте кермо 2017» - це визнання заслуг всієї команди Volkswagen ».

У конкурсі «Золоте кермо 2017» взяли участь 42 нові моделі, які були відібрані за підсумками голосування, проведеного серед читачів журналу «AUTO BILD», газети «Bild am Sonntag» і більш ніж двадцяти інших партнерських європейських видань. 20 автомобілів, які набрали найбільшу кількість голосів у п'яти категоріях, перейшли до наступного етапу, на якому команда з 52 автомобільних експертів протестувала їх на італійській гоночній трасі Balocco.

До складу журі увійшли гонщики Вальтер Рерль (Walter Röhrl), Ханс-Йоахім Штук (Hans-Joachim Stuck), Мік Шумахер (Mick Schumacher), Маттіас Екстрем (Matthias Ekström), Себастьєн Ожьє (Sebastian Ogier) і Тімо Шайдер (Timo Scheider) . Крім цього, свої оцінки автомобілів-учасників шорт-листа поставили німецькі знаменитості-автолюбителі, головні редактори спеціалізованих видань, експерти в області підключених автомобілів, дизайнери, інженери, досвідчені водії та - вперше - члени екологічних організацій.

Журі, яке визнало Arteon кращої середньорозмірний моделлю преміум-класу, високо оцінило універсальність автомобіля, відмінні налаштування ходової частини, прекрасний мотор і чудову керованість. Для нової моделі Volkswagen, пропонованої як з переднім, так і з повним приводом, доступні силові агрегати потужністю від 150 к.с. до 280 к.с.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.