Інтер Авто Центр Новини

Свіжі та актуальні новини від Інтер Авто Центр.

  1. Новини
  2. „Мобільність для життя“
02.11.2017
Новини від Фольксваген

„Мобільність для життя“

Благодійний проект бренду Volkswagen Комерційні автомобілі для підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями

Мобільність для життя

„Мобільність для життя“ – благодійний проект бренду Volkswagen Комерційні автомобілі для підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями.

31 жовтня 2017 року офіційний імпортер бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, ТОВ «Порше Україна», здійснив благодійну передачу двох автомобілів VW Caddy Maxi в рамках проекту «Мобільність для життя».  

В українських реаліях дуже гостро стоїть питання доступності міст для людей з обмеженими фізичними можливостями. Відсутність спеціалізованих транспортних засобів – одна з проблем, з якими їм постійно доводиться стикатися.

Саме тому представники бренду вирішили передати два автомобіля, обладнаних рампою для заїзду інвалідного візка, організаціям, які зможуть використовувати їх у щоденній роботі та допомагати людям, які мають у цьому потребу.

Один з автомобілів був переданий науково-практичному центру неврологічної реабілітації «НОДУС», який реалізує власну благодійну програму для поранених учасників та ветеранів АТО з порушеннями опорно-рухового апарату, та має потребу в транспортуванні пацієнтів між корпусами.

Друге авто стане частиною служби соціального таксі, яка підпорядковується Київському міському територіальному центру соціального обслуговування.

Цим проектом компанія «Порше Україна» хоче привернути увагу до важливості теми облаштування міст для комфортного пересування людей з обмеженими фізичними можливостями та дуже сподівається, що у майбутньому ситуація покращитися!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.