Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ismét a Volkswagen Caddy lett az „Év haszonjárműve”
2017.11.13.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Ismét a Volkswagen Caddy lett az „Év haszonjárműve”

A Camion Truck&Bus haszonjármű szakmagazin 22. alkalommal hirdette meg a hazai olvasók között a szavazást, melyen a különböző kategóriákban pályázók ismét elnyerhették az "Év haszonjárműve" díjat.

Volkswagen Truck & Bus

A Volkswagen Caddy ezúttal is kiválóan szerepelt, mert 13. alkalommal kapta meg a legjobb haszonjárműnek járó díjat a 2,5 tonna alatti kategóriájában. Az elismerés azért is különleges, mert az eredmény a nagy múltú szaklap nagyrészt haszonjárművekkel foglalkozó olvasóinak szavazatait tükrözi, és a Volkswagen Haszonjárművek márka értékelése szerint ez a leghitelesebb visszajelzés egy autó piaci pozícióiról.
Az idei szavazás I. kategóriájában a Volkswagen Caddy Edition 35 2.0 TDI SCR BMT 4MOTION DSG felszereltségű változata volt az olvasóknál a legkedveltebb. A Caddy bevezetésének 35. évfordulójára készült születésnapi modell elsősorban egyedi külsejével hódít, hiszen a már közismert megbízhatóság és gazdaságosság mellett egyedi fényezésű és belső terű típus született. A már a magyar piacon is rendelhető Volkswagen Caddy Edition 35 jellegzetességét a piros, fehér, ezüst, indium szürke és acapulco kék színben rendelhető karosszéria fényezést elegánsan kiegészítő fekete tető fényezés és díszléc valamint az ugyancsak egyedi 17 colos, fekete betétes alufelni adják. A vonzó külső mellett a speciális titán-fekete belső kárpit is exkluzív megjelenést ad a magas felszereltségű, személyautós kvalitásokkal rendelkező Caddynek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.